Nieuwsbrief Februari

  1. Nieuwe leerlingen

Op 1 februari mochten er weer nieuwe kleutertjes starten in onze school. Imran, Wannes, Amy, Charlotte en Alexander zijn in de vlinderklas begonnen. We wensen hen veel plezier en vele boeiende schooljaren in onze school.

  1. Corona-nieuws

Wij trachten zoveel mogelijk de correcte regels te volgen en toe te passen.

Momenteel hebben alle leerlingen een vaste plaats in de klas en in de eetzaal.

De leerlingen die samen met kinderen uit een andere klas les krijgen moeten een mondmasker opzetten. Dit zijn momenteel enkel de leerlingen van de anderstalige nieuwkomers klas.

Als er een leerling in het vijfde of zesde leerjaar positief test, moeten alle andere leerlingen van deze klas een mondmasker opzetten in de klas en op de speelplaats.

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar mogen altijd een mondmasker opzetten. Wij hopen natuurlijk dat we het virus uit onze school kunnen houden, maar dat kan enkel als iedereen zich aan de regels en richtlijnen houdt.


  1. Carnaval

De krokusvakantie staat bijna voor de deur. In de krokusvakantie start de vasten, de 40 dagen voor Pasen. We vieren dit altijd met een groot carnavalsfeest. Ook dit schooljaar willen we dit vieren. Door Corona kan dit jammer genoeg niet met heel de school samen. We vieren dit dus per klas. U hebt eerder deze week de planning gekregen. Wij hopen er samen met jullie kinderen een leuke feestweek van te maken.


  1. vriendschapsweek

Morgen, donderdag 4 februari start onze vriendschapsweek. Tijdens deze week zullen er in de klassen activiteiten plaatsvinden rond vriendschap. We doen dit samen met de week tegen pesten van het Vlaams netwerk: Kies kleur tegen pesten!

Volg deze week op onze facebookpagina en onze website. Elke dag zullen er tips tegen pesten en foto’s van activiteiten gepost worden. We lanceren deze week het anti-pest beleid van onze school. Dit kan u terugvinden op onze website. Donderdag sluiten we de vriendschapsweek per graad af met de Stip It dans


  1. Kalender:

Studiedag woensdag 10 februari,

het is dan geen school voor de kinderen wel voor de leerkrachten.


Krokusvakantie

Van maandag 15 februari tot en met zondag 21 februari.


Wij hopen op maandag 22 februari iedereen gezond en wel terug te zien!


In de kijker
Recent
Archief