Dank u!


Deze mail wilden we graag met u delen...

Beste Heilige Familie-school,

Beste directie,

Beste leerkrachten, beste begeleiders,

En vooral: allerbeste leerlingen,

We hebben op Wikipedia gelezen (en zelf ter plaatse ervaren) dat de zon in Namibië gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt. Maar dankzij jullie immense inzet en kostbare steun, zijn we er nu vrijwel zeker van dat het zonnetje 365 dagen per jaar zijn gezichtje zal laten zien en heel veel kindjes blij zal maken. De centjes die jullie allemaal samen voor de kleuterschool in Grootfontein hebben verzameld, zullen heel goed van pas komen, zoals jullie weten. Jullie zorgen er met zijn allen voor dat de kindjes binnenkort over volwaardige wc’s beschikken, dat een watertank kan gebouwd worden, dat er in de klasjes betegeling kan komen, dat er een omheining rond het schooltje opgetrokken wordt, dat de leerkrachten kunnen betaald worden, en waarschijnlijk nog vele dingen meer, zoals jullie zich hopelijk kunnen herinneren uit onze presentatie.

We zijn jullie allemaal ontzettend dankbaar. Reeds op de dag van onze presentatie in jullie school konden we jullie enthousiasme waarnemen en op prijs stellen. Maar met jullie sponsortocht hebben jullie de daad bij het woord gevoegd. En dat siert jullie één voor één!! Proficiat en heel hartelijk dank voor jullie inspanningen. Jullie financiële steun komt in goede handen terecht, wees daar maar zeker van. We beloven jullie dan ook plechtig om jullie enkele foto’s van de werken te tonen van zodra deze voltooid zijn.

Wordt dus ongetwijfeld vervolgd!

In naam van ons groepje N’AMI15 een hele hele grote dank.

Gilles, Florence, Dorian, Mathis, Noah

Geoffroy, Stéphanie, Louis, Basile, Alice

Vincent, Stéphanie, Maxime, Morgane, Charlie