Samen beroepen uittesten


Wij hebben enkele beroepen kunnen uittesten in de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding). We konden daar kennismaken met beroepen zoals 'chemicus': samen tandpasta maken en haargel. Nog een beroep was industrieel tekenaar en technicus. Het leukste aan deze uitstap was dat we zelf aan de slag konden gaan en nieuwe beroepen leerden kennen. Ook Philippe Muyters (minister van werk, economie, sport en innovatie) kwam even langs om te kijken hoe we het deden. We hebben vooral geleerd dat technische beroepen ook belangrijk en interessant zijn.

Groetjes,

Himaya, Achraf, Noah S.

In de kijker
Recent
Tags
Archief

Administratieve zetel
Jan Moorkensstraat 95
2600 BERCHEM
  03 239 17 88
  0487 80 34 57 (na 16 u)
secretariaat@heilige-familie.be

Directeur
Dirk Billion

directeur@heilige-familie.be

03 239 17 88

 

Sociale media

 

  • Wix Facebook page

© 2014 door ideeweb.be