Kasteelklassen

Kasteelklassen met het vierde leerjaar was een groot succes. Lees hieronder meer over de avonturen van het vierde leerjaar.

"Ik vond alles leuk op kasteelklassen omdat we daar veel hebben geleerd. En ook omdat ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt: iedereen was namelijk heel erg lief. Ik vond vooral 'ken je ridder' of 'ken je vriend' super tof en de valkeniers en de uilen nog vele toffer. Ik zou graag nog een keer op kasteelklassen willen gaan.

Veel groetjes, jonkvrouw Celeste"

"Ik vond het super leuk, zeker de spelletjes van 'De Zilverijger". Mijn kamergenoten waren ook heel erg lief en het was ook een mooie kamer. Het was heel knap dat er valkeniers kwamen. De quiz was tof en ook het Gravensteen vond ik heel indrukwekkend. We hebben allemaal een mooie herdenking gekregen: een mooie schelp en daar staan 2 van onze talenten op.

Met vele groetjes, jonkvrouw Elena"

"Er zijn valkeniers geweest en ze hadden een oehoe meegebracht en een kerkuil. Ik mocht de kerkkuil op mijn pols houden. We zijn ook naar de nieuwe Schelde gegaan. In de Zilverijger hebben we spelletjes gespeeld, hebben we geleerd over vroeger en daar zijn we tot ridder of jonkvrouw geslagen. De avond voor we vertrokken naar de Zilverijger hebben we gedanst. Ik kan nog uren doorvertellen, maar ik zal maar stoppen of dit wordt te lang.

Jonkvrouwelijke groeten, Sam."

Slide hieronder naar links of rechts om meer foto's te zien van deze indrukwekkende schoolreis. Scroll naar beneden om meer foto's te zien met de grote vogels.