Administratieve zetel
Jan Moorkensstraat 95
2600 BERCHEM
  03 239 17 88
  0487 80 34 57 (na 16 u)
secretariaat@heilige-familie.be

Directeur
Dirk Billion

directeur@heilige-familie.be

03 239 17 88

 

Sociale media

 

  • Wix Facebook page

© 2014 door ideeweb.be

Kasteelklassen

December 10, 2015

 

Kasteelklassen met het vierde leerjaar was een groot succes. Lees hieronder meer over de avonturen van het vierde leerjaar. 

"Ik vond alles leuk op kasteelklassen omdat we daar veel hebben geleerd. En ook omdat ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt: iedereen was namelijk heel erg lief. Ik vond vooral 'ken je ridder' of 'ken je vriend' super tof en de valkeniers en de uilen nog vele toffer. Ik zou graag nog een keer op kasteelklassen willen gaan.

Veel groetjes, jonkvrouw Celeste"

 

"Ik vond het super leuk, zeker de spelletjes van 'De Zilverijger". Mijn kamergenoten waren ook heel erg lief en het was ook een mooie kamer. Het was heel knap dat er valkeniers kwamen. De quiz was tof en ook het Gravensteen vond ik heel indrukwekkend. We hebben allemaal een mooie herdenking gekregen: een mooie schelp en daar staan 2 van onze talenten op. 

Met vele groetjes, jonkvrouw Elena"

 

"Er zijn valkeniers geweest en ze hadden een oehoe meegebracht en een kerkuil. Ik mocht de kerkkuil op mijn pols houden. We zijn ook naar de nieuwe Schelde gegaan. In de Zilverijger hebben we spelletjes gespeeld, hebben we geleerd over vroeger en daar zijn we tot ridder of jonkvrouw geslagen. De avond voor we vertrokken naar de Zilverijger hebben we gedanst. Ik kan nog uren doorvertellen, maar ik zal maar stoppen of dit wordt te lang. 

Jonkvrouwelijke groeten, Sam."

 

Slide hieronder naar links of rechts om meer foto's te zien van deze indrukwekkende schoolreis. Scroll naar beneden om meer foto's te zien met de grote vogels. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

In de kijker

Beste ouders,

Via deze link vindt u de nieuwsbrief van februari.

 

nieuwsbrief februari

February 26, 2015

1/3
Please reload

Recent

June 24, 2020

June 22, 2020

April 19, 2020

April 2, 2020

Please reload

Please reload

Tags