De verkeersbeer heeft uw hulp nodig!


De verkeersbeer van de Veilige Familie heeft hulp nodig! Wie wordt gemachtigd opzichter en helpt mee de kinderen veilig oversteken? De opleiding vergt slechts een kleine inspanning en is best interessant. Verder is het de bedoeling om onze groep uit te breiden tot 15 personen (we zitten nu aan 6), zodat iedereen slechts om de 3 weken aan de beurt komt! Je machtiging is bovendien in heel de stad Antwerpen geldig en kan dus ook gebruikt worden in je vrije tijd, voor begeleiding bij uitstappen, etc. In september worden er opnieuw opleidingssessies gepland. Interesse? Stuur dan een PM naar de Verkeersbeer of geef je naam op bij het secretariaat van de school.

Tags:

In de kijker
Recent
Archief

Administratieve zetel
Jan Moorkensstraat 95
2600 BERCHEM
secretariaat@heilige-familie.be

03 239 17 88
0487 80 34 57 (na 16 u)

Directeur
Dirk Billion

directeur@heilige-familie.be

03 239 17 88

 

Sociale media

 

  • Wix Facebook page
gimme logo.JPG

© 2014 door ideeweb.be