Gemachtigde opzichters gezocht

Dit is een warme oproep aan alle ouders/grootouders van leerlingen van de kleuter- en basisschool Heilige Familie. Het Verkeerscomité probeert een groep mensen samen te krijgen die ’s ochtends de kinderen veilig willen helpen oversteken aan de school (tussen pakweg 8.10 en 8.30 u). De bedoeling is om de groep groot genoeg te maken, zodat men maar om de 2 à 3 weken 1 ochtend ‘van dienst’ is. Later, als de groep nog groter is, kunnen we ook om 15.30 u helpen oversteken. Om gemachtigd opzichter te worden, moet men een opleidingssessie volgen bij de politie. Het gaat om 1 voor- of namiddag, waarna men officiële documenten ontvangt van de burgemeester en men dus officieel bevoegd is. De eerste opleiding is al aanstaande woensdag 04/03 van 9.30 tot 12.30 u op het Kievitplein 20, 2018 Antwerpen. Er is telkens plaats voor 5 personen. De volgende vindt plaats op woensdag 01/04. Er is dan een sessie om 9.30 en een tweede om 14.00 u. Ik zoek dus dringend (tegen donderdag) 5 personen die de eerste opleiding op 04/03 zouden willen volgen. Als u zelf niet kunt of niet geïnteresseerd bent, zou u deze mail dan a.u.b. kunnen forwarden naar andere ouders/grootouders? Met veel dank, Met vriendelijke groeten, Eva Van Walle