Dank u!

Deze mail wilden we graag met u delen... Beste Heilige Familie-school, Beste directie, Beste leerkrachten, beste begeleiders, En vooral: allerbeste leerlingen, We hebben op Wikipedia gelezen (en zelf ter plaatse ervaren) dat de zon in Namibië gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt. Maar dankzij jullie immense inzet en kostbare steun, zijn we er nu vrijwel zeker van dat het zonnetje 365 dagen per jaar zijn gezichtje zal laten zien en heel veel kindjes blij zal maken. De centjes die jullie allemaal samen voor de kleuterschool in Grootfontein hebben verzameld, zullen heel goed van pas komen, zoals jullie weten. Jullie zorgen er met zijn allen voor dat de kindjes binnenkort over volwaardige wc’

Geen klachten over het MUHKA

Het vijfde leerjaar bezocht het MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) op 19 mei 2016. Het was fantastisch! Geen enkel kunstwerk was hetzelfde. We werden rustig van het bekijken van de kunstwerken. Met grote bewondering konden we kijken naar de kunstwerken en stelden we vast wat kunst nu eigenlijk kan zijn voor bepaalde mensen. Het leukste was dat we in 3 groepen werden verdeeld en dan een voorwerp kregen en er zelf een kunstwerk van mochten maken. Zelf vond ik een kunstwerk gemaakt uit buizen het mooiste. Het was indrukwekkend om te zien dat als je er een balletje in gooide, het door de buizen rolde en dan uitkwam bij een gezichtje. Dat gezichtje kon dan blij, boos, niet zo blij of

Olympische Spelen in het vierde

Ook de kinderen van de lagere school die niet deelgenomen hebben aan de voorstelling ga voor goud zijn op een muzische manier de Olympische Spelen gaan verkennen. Zelfs de Paralympics hebben voor hen geen geheimen meer, net zoals de Griekse kunst, een tableau vivant… Het waren zeer boeiende dagen! Meer foto's kan u binnenkort vinden via het tabblad 'foto's ' op onze site.

De vertelSTER op bezoek in het vierde

In het 4de leerjaar luisteren we graag naar spannende middeleeuwse verhalen over kastelen, prinsen en prinsessen, donkere wouden… Daarom kwam op 3 mei de “vertelSTER” alleen voor ons zo’n boeiend verhaal vertellen en … spelen. Wat een onvergetelijke namiddag, zeg! Meer foto's kan u binnenkort vinden in het tabblad "foto's".

Zomerfeest!

Het is weer feest op de Heilige Familie! Op 3 juni organiseren de ouderraad en het leerkrachtenteam nog een gezellig zomerfeest volledig in hét thema van het jaar... de Olympische Spelen! Er zijn tal van activiteiten voor de kids en lekkernijen voor de mama's, de papa's,... Schrijf u snel in via de brief die vandaag met de kinderen meeging!

In de kijker
Nog te komen... 
Archief
Tags

Administratieve zetel
Jan Moorkensstraat 95
2600 BERCHEM
  03 239 17 88
  0487 80 34 57 (na 16 u)
secretariaat@heilige-familie.be

Directeur
Dirk Billion

directeur@heilige-familie.be

03 239 17 88

 

Sociale media

 

  • Wix Facebook page

© 2014 door ideeweb.be