Kleuterkrantje oktober

Ben je nieuwsgierig naar wat je kleuter allemaal gaat doen in de maand oktober? Via deze link kan u de kleuterkrant van oktober al vinden!

Sporten voor het vijfde

Vrijdag 18 september zijn we met 5A en 5B op sportdag geweest in het Rooi. Eerst is 5B gaan golfen, daar heeft onze klas veel bijgeleerd en dat was heel leuk! Dan ging 5A fietsen op gekken fietsen; Ook dat was heel leuk! Alleen spijtig dat er zo weinig fietsen waren... 5B heeft zumba gedaan. Het was even zweten maar het was tof! Dan deed 5A Bungeerun. Wat was dat vermoeiend zeg, maar toch leuk! 5B heeft ook nog atletiek gedaan. Daar kreeg je echt spieren in je armen van :) 5A deed ook nog jiujitsu, het was tof om allereli trucjes te leren! Het was dus een superleuke dag!

Even terug in de tijd naar... Bokrijk

In de windmolen stonden maalstenen en daar maakte de molenaar het graan tot bloem. We zijn ook een champetter met een echt zwaard tegen gekomen. In de kerk luisterden we naar de preek van de priester. Vroeger moest de hond in het rad lopen en zo werd er boter gemaakt. In het gras zagen we plots een pad zitten, die had wel een beetje schrik van ons. Op het einde mochten we nog spelen in een mega-grote speeltuin! Dit was een leerrijke, leuke uitstap!

Alles proper!

De groene klas leert over afval en hebben vandaag de speelplaats helemaal opgeruimd!

Sportochtend in het Rooi

We hebben ongeveer 7 meter geklommen, gevoetbald en we hebben tennis gespeeld. We hebben ook nog korfbal gespeeld, geschermd, gedanst en judo gedaan. We hebben ook nog badminton gespeeld. En toen mochten we weer naar school! We kregen een appel en een drankje en ook een doos met een verrassing in! Wij vonden het heel leuk!

After school drink

Vrijdag 25 september organiseren we een after school drink ten voordele van de boerderijklassen van de derde kleuterklas! Kom langs van 15uur 30 tot 20 uur en geniet van een hapje en een drankje en tal van activiteiten. Via deze link vind je nog extra informatie voor de barbecue.

Infoavond voor de ouderwerking

Maandag, 14 september kan u op school meer te weten komen over de ouderwerking op school. U bent allen welkom van 20 uur in de refter van de lagere school.

Op uitstap naar het Nachtegalenpark

We hebben geleerd op oneffen terrein te fietsen. We hebben ook geleerd om "zigzaggend" tussen paaltjes te fietsen. We hebben ook nog geleerd om zij aan zij te fietsen en ondertussen te draaien. Daarna hebben we nog een leuke fietstocht in het park gemaakt. Wij vonden het leuk maar vinden jullie fietsen ook leuk?

In de kijker
Nog te komen... 
Archief
Tags

Administratieve zetel
Jan Moorkensstraat 95
2600 BERCHEM
  03 239 17 88
  0487 80 34 57 (na 16 u)
secretariaat@heilige-familie.be

Directeur
Dirk Billion

directeur@heilige-familie.be

03 239 17 88

 

Sociale media

 

  • Wix Facebook page

© 2014 door ideeweb.be