Kleine aanpassing van de nieuwsbrief...

In de nieuwsbrief van juni zijn er twee foutjes geslopen... We verwelkomen alle kinderen weer op dinsdag 1 september en op vrijdag 28 augustus mogen de kleuters en hun ouders eens komen piepen in de kleuterklasjes.

Project 'Kaap'

Vanaf volgend jaar starten we met een nieuw project om ouders Nederlands te leren. Dit project gaat uit van organisatie 'De schoolbrug'. Tijdens 2 voormiddagen per week kunnen ouders hier op school Nederlandse les volgen op maat van de groep en gericht op alle schoolse activiteiten. Zo willen we ouders graag meer betrekken bij het schoolse gebeuren. Op 15 september is er een intake gesprek met de leerkrachten van De Schoolbrug om de groepen te kunnen samenstellen. Bent u geïnteresseerd? Laat het weten aan de school! Meer informatie: http://www.deschoolbrug.be/project/kaap/

De verkeersbeer heeft uw hulp nodig!

De verkeersbeer van de Veilige Familie heeft hulp nodig! Wie wordt gemachtigd opzichter en helpt mee de kinderen veilig oversteken? De opleiding vergt slechts een kleine inspanning en is best interessant. Verder is het de bedoeling om onze groep uit te breiden tot 15 personen (we zitten nu aan 6), zodat iedereen slechts om de 3 weken aan de beurt komt! Je machtiging is bovendien in heel de stad Antwerpen geldig en kan dus ook gebruikt worden in je vrije tijd, voor begeleiding bij uitstappen, etc. In september worden er opnieuw opleidingssessies gepland. Interesse? Stuur dan een PM naar de Verkeersbeer of geef je naam op bij het secretariaat van de school.

Het uniform breidt uit!

Vanaf volgend schooljaar is er meer keuze binnen het uniform. Naast het huidige uniform zijn er vanaf nu kleedjes en hemdjes voor de meisjes en een nieuw model van trui en een veston te verkrijgen. Meer informatie over het uniform vindt u in de rubriek 'Algemenen info- Uniform'.

Nieuwtjes van de site

Vind nu ook de benodigdheden voor volgend schooljaar in de rubriek "Algemene info". Kijk ook nog eens goed naar de rubriek "Uniform", daar zijn ook enkele aanpassingen gebeurd.

Kleuterkrantje

Via deze link kan je de kleuterkrant nu ook digitaal terugvinden! Veel leesplezier!

Verkeersbeer in actie

Vanaf vandaag kunnen de kinderen van onze school veilig oversteken onder het toeziend oog van onze Gemachtigd Opzichter en de Verkeersbeer! Neem ook een kijkje op de Facebookpagina van de beer: https://www.facebook.com/pages/Verkeersbeer/1551550145097858

In de kijker
Nog te komen... 
Archief
Tags

Administratieve zetel
Jan Moorkensstraat 95
2600 BERCHEM
  03 239 17 88
  0487 80 34 57 (na 16 u)
secretariaat@heilige-familie.be

Directeur
Dirk Billion

directeur@heilige-familie.be

03 239 17 88

 

Sociale media

 

  • Wix Facebook page

© 2014 door ideeweb.be