Fuif!

Zet je dansschoenen klaar, warm de benen op! Laat je coolste dansmoves zien op de fuif van de Heilige Familie! Dj Papa Mojito voorziet de muziek.... jullie de sfeer! toegang: +18j. VVK: €5 kassa: €8

Het derde naar de bib

Onze beide klassen van het derde leerjaar stapten op maandag 23 maart naar Bib De Poort in de Willem Van Laarstraat om ‘HET HILARISCHE HUMORSPEL” te spelen. Onze lach werkte zo aanstekelijk dat zelfs de twee spelleiders erdoor aangestoken werden!! Na een uurtje speuren tussen de boeken, vertrokken we BULDERLACHEND naar onze school.

Het vierde op bezoek bij Suske en Wiske

Vrolijk gestrikt bestegen een veertigtal Suskes, Wiskes, Lambikskes en Jerommekes de bus richting Kalmthout. Daar werden ze immers verwacht door Tante Sidonia die haar huis gastvrij openstelde. Overal mochten ze rondkijken: snuffelen in het laboratorium van professor Barabas, foto's bekijken uit de fotoalbums, snuiteren in het verleden van Willy Vandersteen, zelf een reportage lezen,... Naast dat alles was er nog tijd om zelf een stripfiguur te ontwerpen en een verhaal te bedenken. Als Sidonia het welletjes vond, zo rond de middag, trokken we onder een stralend zonnetje naar de kinderboerderij in Brasschaat om de dag beestig goed af te sluiten.

Het zesde naar Technopolis

8.25 We vertrekken met de bus naar Technopolis 9.30 Technopolis gaat open en we krijgen een beetje uitleg over wat wel en niet mag. We krijgen ook een polsbandje om proefjes en spelletjes te doen. We mogen anderhalf uur lang vrij rondlopen. Er waren oneindig veel proefjes om te doen in verschillende afdelingen. De snoepafdeling, de waterafdeling, de detectieveafdeling,... 11.30 Tijd om te eten. We kregen een drankje en een appel. Het was heel druk omdat er veel scholen waren. Na het eten mochten we terug gaan rondlopen to dat de wetenschapshow ging beginnen. 12.45 De wetenschapshow begint! We gingen in groepjes van 2 of 3 zitten en kregen één stembakje per groepje. Het ging over CO² en de sp

Jeugdboekenweek 14-20 maart

Vandaag gaat de jeugdboekenweek van start! Wat was uw favoriete jeugdboek? Wat is het favoriete boek van uw kind? Laat het ons weten! Veel leesplezier!

5 maart infoavond voor groene of lila klas

Op donderdag 5 maart organiseren we een infoavond voor alle ouders die een kleuter hebben in de groene of lila klas. Er zal die avond een uitleg gegeven worden over de toeter-test die afgenomen is van de kleuters en bijkomende info over de overgang naar het eerste leerjaar.

In de kijker
Nog te komen... 
Archief
Tags

Administratieve zetel
Jan Moorkensstraat 95
2600 BERCHEM
  03 239 17 88
  0487 80 34 57 (na 16 u)
secretariaat@heilige-familie.be

Directeur
Dirk Billion

directeur@heilige-familie.be

03 239 17 88

 

Sociale media

 

  • Wix Facebook page

© 2014 door ideeweb.be